Üdvözöllek kedves látogató! 🙂

 

 Novák László (becenevem: Eznaki) vagyok és hobbim a fotózás.

Először még a 90-es években próbálkoztam a fotózással, de a filmes rendszerek illetve a hozzá tartozó labor munka akkor nem fogott meg. Így aztán hosszú évekig nem foglalkoztam a fotózással csak maximum kis kompakt géppel a családomat illetve utazásaimat fotóztam.

Körülbelül 2003 közepén kezdtem el újra foglalkozni a fotózás gondolatával, amit hamarosan az első tükörreflexes digitális gépem megvásárlása követett.

Ez egy Canon EOS 400D volt.Folyamatosan próbáltam tanulni és a lehetőségeim határait feszegetni. Közben a gépemet is lecseréltem egy kategóriával nagyobbra és az objektív parkomat is próbáltam fejleszteni.

A 2008-as válság az én életemben is egy mélypontot hozott, ezért néhány évig kicsit háttérbe szorult a fotózás és csak ritkán jutottam hozzá, hogy kedvenc időtöltésemmel foglalkozzak. Aztán a kihagyás után sikerült újra belemerülnöm a képi világok varázslatába.Sikerült egyre több fotózásra eljutnom és utazásaim alkalmával is egyre több szép helyet sikerült megörökítenem.

Pillanatnyilag egy Canon EOS 5D Mark III-as géppel dolgozom amivel már profi minőségben lehet fotózni. Folyamatosan próbálom képezni magam, hogy a tudásom is felnőjön a gépem tudásához.

Ha tetszenek a képeim és szeretnél magadról is hasonlókat vagy van valamilyen érdekes, kreatív ötleted, akkor keress meg nyugodtan és megvalósítjuk együtt.

Elérhetőségek:

Telefon: +36 30 942 7755

E-mail: eznaki[kukac]gmail.com

500px: 500px.com/eznaki

Instagram: eznakiofficial